Tuesday, May 26, 2015

Tandläkare

Det finns en stor mängd olika tandläkare i Västerås. Här listar jag en del av dem.

Folktandvården finns inom alla kommuner i Västmanland och erbjuder tandvård till barn, ungdomar och vuxna. Ditt behov är utgångspunkten för den tandvård vi erbjuder. Det innebär att du ska ha möjlighet till regelbunden undersökning och behandling av dina tänder. Folktandvården erbjuder även Frisktandvård - fräscha tänder till fast pris!

Tandläkare Göran Lundell utför allmäntandvård. Det innebär att vi gör undersökningar, ger förebyggande behandlingar, gör lagningar och rotfyllningar samt behandlar tandlossning. Även tandutdragning, om det skulle bli nödvändigt. Till allmäntandvården hör även estetisk tandvård, och utförandet av olika typer av konstgjorda tänder, kronor, broar, proteser och implantat.

Tandläkarna  Andrén finns i Västerås och utför allmäntandvård av högsta kvalitet. Vi finns på Stora gatan 41 i Västerås, precis ovanför Ampere och restaurang Hongkong. Mottagningen finns på våning 4, och hiss finns i trapphuset. Vi vill att dina besök hos oss skall vara så behagliga som möjligt. Vårt mål är att kunna erbjuda dig den bästa tandvård du någonsin har fått och att göra det så att du känner dig delaktig, avslappnad och trygg hos oss.


No comments: