Friday, May 25, 2012

Mattor

Mattleasing
I vår mattleasing ingår leverans, hämtning och tvättning av mattorna samt utbytesmattor som placeras på plats. På vårt stora tvätteri tvättas och kvalitetskontrolleras samtliga mattor för leverans till kund. Med andra ord så sköter vi allt!

Hyra logomatta
Vi tillhandahåller tryck och design på loggomattor enligt ert önskemål. Att välkomna era besökare med en snygg designad logomatta i entrén gör mer än vad man tror. Vi kommer överens om antalet mattor du vill hyra samt deras färg och storlek.

Mattuthyrning
I vår mattuthyrning ingår leverans, hämtning och tvättning av mattorna samt utbytesmattor som placeras på plats. Vi kommer överens om antalet mattor du vill hyra samt deras färg och storlek. I vår mattuthyrning beräknar vi bytesintervallen och kostnad.

Dörrmattor
Vi tillhandahåller dörrmattor i flera olika utföranden med hög kvalité. En bra dörrmatta absorberar en stor del av den smuts och väta som följer med in i era lokaler och minskar behovet av städning. Tillsammans med er som kund kommer vi överens om lämplig bytesintervall av din dörrmatta.

No comments: