Monday, October 7, 2013

Fotboll i London

Följ oss via Facebook. Twitter, Instagram eller via vårt nyhetsbrev för att få uppdateringar om aktuella kampanjer, tävlingar och nyheter. I vår blogg tipsar vi även regelbundet om sevärdheter, biljetter, resetips och annat som rör London, England och Storbritannien.

 Fotboll är den största sporten i London med ett flertal lag i Premier league, The Championship och League 1. I staden finns några av världens absolut populäraste lag samt att det engelska landslaget oftast spelar sina hemmamatcher på anrika Wembley stadium i norra London. Ingenstans på jordklotet finner du sådan koncentration av lag av hög klass som du gör i London och dess närområden Vi har tillgång till hotell i London, Liverpool och Manchester i olika prisklasser. Allt för att göra det så enkelt som möjligt att boka en fotbollsresa till London för att uppleva din dröm att se engelsk fotboll på plats.

Rundtur på Emirates
Vill du se hur det ser ut inne bakom kulliserna på Emirates Stadium ska du boka in dig på en rundtur. Antingen går du en tur med hjälp av en audio-guide eller så låter du en legend från Arsenal bli din värd under rundturen. Legenderna som just nu är guider på Emirates är Charlie George, John Radford, Kenny Sansom, Perry Groves och Lee Dixon.

No comments: